Victòria contundent del Tona davant la Damm

Gerard Bayés Gavilà, 19/08/2024

El Tona guanya per zero gols a quatre a la nova ciutat esportiva de la Damm i aconsegueix la seva primera victòria de la pretemporada. Els tonencs van ser superiors als barcelonins i la contundència i l’efectivitat a les àrees van donar la victòria a l’equip.

La primera part dels tonencs va fregar l’excel·lència i l’equip va aconseguir marxar zero a tres al final dels primers quaranta-cinc minuts de partit, gràcies a les dues dianes d’Arnau Camaño i el gol de Dan Coll. Tot i això, els locals van començar sent protagonistes amb la pilota, però en cap moment van crear ocasions a la porteria de Marc Quer. En canvi, els tonencs van ser més resolutius de cara a porteria i això els va acompanyar a la victòria.

Al minut 9 de partit, Camaño ja va disposar d’una doble ocasió que el porter local va aturar i uns minuts més tard, Dan Coll va avançar l’equip amb una jugada d’estratègia (23’). A partir d’aquí, el domini va ser totalment tonenc i quinze minuts més tard van arribar les dues dianes de Camaño, que s’estrenava de nou amb el Tona, després del seu passat al futbol base tonenc. En la primera d’elles va rematar una falta lateral de Pau Morer (38’) per posar el 0-2 al marcador i tres minuts més tard va definir a l’escaire per fer el tercer gol del partit i arribar amb un avantatge ampli a la mitja part.

A la segona part, el guió del partit no va patir cap canvi. El Tona va continuar creant ocasions a la porteria de la Damm, sobretot a pilota parada, i Pau Morer, de falta directa va posar de nou la pilota a l’escaire de la porteria local per fer el quart del partit. A partir d’aquí, els de Ricard Farrés van disposar d’alguna ocasió més per ampliar el marcador, però l’enfrontament va acabar amb el 0-4 final i amb la victòria merescuda dels nostres.