Roquet lidera la victòria del Tona davant la Muntanyesa

El davanter osonenc va fer un hat-trick i els tonencs van aconseguir els primers tres punts de la temporada

Foto de la victòria. Font: Josep Pla

Gerard Bayés Gavilà, 09/09/2024

El Tona visitava un dels camps més complicats de la categoria i els de Ricard Farrés ho van superar amb solvència, sota un partit marcat per la pluja. Un Marc Roquet excel·lent en atac, juntament amb la solidesa defensiva dels tonencs van donar la victòria al Tona per un gol a quatre i els nostres van guanyar per cinquena temporada consecutiva en la primera jornada.

El Tona va ser superior des de l’inici, amb l’expulsió de Gabaldón, als tres minuts de partit, després d’una agressió a Roquet, que ja començava a ser el protagonista de l’enfrontament. I és que tan sols deu minuts més tard, el davanter tonenc ja va aconseguir obrir la llauna, després d’aprofitar una centrada de Nil Salarich. Els nostres es posaven per davant en la primera aproximació clara del partit i l’avantatge al marcador ja el van mantenir durant els noranta minuts.

Tot i quedar amb deu jugadors, la Muntanyesa no va abaixar els braços i l’equip dirigit per Toni Escudero també va disposar de les seves ocasions. Les bones accions de la defensa tonenca van aturar els atacs locals i només tres minuts més tard del primer gol, Roquet, de nou, va aconseguir fer el 0-2. Un bon contraatac dirigit per Nil Salarich, que va combinar amb Flavio i aquest va deixar Roquet a boca de gol. El partit es posava de cara, però l’afició local creia en la remuntada. Tot i això, poca estona més tard, el Tona va fer el tercer, després d’una jugada que la defensa local es va marcar a la seva pròpia porteria.

Amb vint-i-cinc minuts de partit, el Tona ja tenia tres gols d’avantatge al marcador, però els locals tampoc van deixar d’intentar-ho i cada vegada s’aproximaven més a la porteria d’Aroca. Kevin Díaz va avisar amb un remat al pal i en l’última jugada de la primera part, Surkov, el jugador que s’havia marcat anteriorment en pròpia porteria, va retallar l’avantatge i va donar vida a la Muntanyesa.

A la segona part, el guió el partit va ser similar, ja que Roquet només va tardar set minuts a fer el quart gol del partit per tornar a enfonsar el Municipal de Nou Barris. En aquesta ocasió, el 8 del Tona es va inventar un xut llunyà, que va entrar per l’escaire de la porteria que defensava Èric Fernández, per fer el seu tercer gol de l’enfrontament. A partir d’aquí, els dos equips van començar a moure banqueta. Camaño i Pijuan van disposar de les seves ocasions per ampliar el marcador, però el partit va acabar amb l’1-4 final i el Tona va aconseguir els primers tres punts de la temporada.

Marc Roquet valorava l’enfrontament a Noubarrienc Diari: “Ens esperàvem un partit complicat, però l’equip ha sortit molt bé i a la segona part ens hem sabut refer. Tot i ser justos vencedors, això no és com comença, sinó com acaba i ja estem pensant en els pròxims tres punts que tenim en joc”, va declarar el golejador tonenc.

Fitxa tècnica:

Muntanyesa: Eric Fernández, Oscar Sierra, Guillem Pujol (Mahamadou, min 62), Guillem Hernández, Kevin Díaz, Alexandre Amate, Sergi Cadena, Ivan Surkov (Elian Concepcion, min 52), Marc Gabaldón (targeta vermella, min 3), Elhadji (Miguel Martínez, min 13) i Eric Jiménez (Aitor Jiménez, min 62).

Unió Esportiva Tona: David Aroca, Bernat Casadevall (Marc Pijuan, min 83), Dan Coll, Xavi Aparicio, Marc Vicente, Guillem Escarrabill, Eric Vilanova, Nil Salarich, Flavio (Ferran Generó, min 59), Toni Sureda (Arnau Camaño, min 72) i Marc Roquet

Gols: 0-1, Marc Roquet (13’), 0-2, Marc Roquet (16’), 0-3, pròpia porta (25’), 1-3, Surkov (45’), 1-4, Marc Roquet (52’).

Àrbitres: Oriol Cartiel Arasa (Vallès Occidental), Jordi Ortiz Torres (Vallès Occidental) i Guillem Blanch Padrosa (Vallès Occidental).

Incidències: Partit corresponent a la primera jornada del grup V de la Tercera Federació al Municipal de Nou Barris.