El Tona perd per la mínima davant el Terrassa

Gerard Bayés Gavilà, 25/08/2024

Els tonencs perden per un gol a dos davant els terrassencs en el seu últim test a casa de la pretemporada. Dos gols de Van Den Heerick i la presència d’un equip d’una categoria superior (2rfef) van fer que el Tona no fos capaç de donar la sorpresa i aconseguir la seva segona victòria de la pretemporada.

El partit, que finalment va començar mitja hora abans de l’horari previst, va començar amb domini terrassenc. L’equip de Chus Trujillo només va tardar tres minuts a obrir la llauna, després d’una centrada, des de línia de fons, de Gallastegi, que Van Den Heerick va culminar a la xarxa que defensava David Aroca (3’). La primera part va continuar amb el mateix guió que l’inici i els avisos de Terrassa van passar a ser repetitius. Robert i Samu Casais van enviar la pilota al pal de la porteria tonenca, després d’una rematada dins l’àrea i d’un xut llunyà des de la frontal, i al minut 27, Van Den Heerick va anotar el seu segon gol del partit, després d’una acció desafortunada pel Tona. Quinze minuts més tard del segon gol, l’àrbitre va xiular el final del primer tram i el partit va arribar amb 0-2 a la mitja part.

Tona-Terrassa. Font: Terrassa FC

La primera part dels tonencs no va ser bona i a la mitja part Farrés va decidir fer quatre canvis. A la segona part, la millora del Tona va ser una realitat i els tonencs van començar a ser més protagonistes amb pilota i van provar el porter visitant. Èric Vilanova, en dues ocasions, i Bernat Casadevall van disposar de les aproximacions més clares de l’equip amb dos tirs llunyans, però fins al final del partit no va arribar la retallada dels tonencs. Una recuperació de Vilanova, que el mateix migcampista va fer arribar la pilota per Iván Sánchez i l’extrem tonenc va centrar una pilota al punt de penal, que la defensa del Terrassa es va posar dins la seva porteria. Ja al final del partit, Jofre va tenir l’oportunitat de fer el tercer dels visitants, però Aroca es va lluir amb una gran intervenció.

Tot i que l’equip no va aconseguir la victòria, el penúltim cap de setmana de pretemporada també va gaudir d’una gran notícia. Marc Vicente, l’última incorporació de l’equip i amb passat al Terrassa, Cerdanyola i Hospitalet, va debutar amb el Tona per aportar solidesa defensiva i la plantilla ja comença a estar confeccionada per l’inici de la competició oficial, davant la Montañesa.