J2: Un nou objectiu

Gerard Bayés Gavilà, 12/09/2024

Després de la victòria del passat cap de setmana del Tona, per un gol a quatre a Nou Barris, l’equip només pensa amb l’enfrontament d’aquest cap de setmana davant el Club de Futbol Badalona. Serà el primer partit dels nostres com a locals a la lliga i es disputarà diumenge a les 11:45 h. Recordem que no és la primera vegada que aquests dos equips es veuen les cares aquesta temporada, ja que fa setmanes van disputar els quarts de final de la Copa Federació i el Badalona es va imposar per tres gols a zero. 

La bona imatge de l’equip a la primera jornada fa canviar el pensament i la visió del partit d’aquesta setmana, amb relació al de copa. Recordem que el tres a zero al marcador no es va veure reflectit amb el joc i els tonencs van marxar de l’Estadi Municipal de Badalona amb un cop dur i amb molt poca recompensa. 

Tot i això, cada partit és un món. L’equip de Ricard Farrés arriba líder en aquesta segona jornada, després de la golejada a la Muntanyesa, i vol demostrar que és un equip fort a casa, com ja va fer l’anterior temporada. Amb el hat-trick de Marc Roquet i les bones sensacions que va generar el Tona a Nou Barris, no hi ha dubte que l’equip creu en una nova victòria i ho intentarà fer al costat de l’afició. Roquet, màxim golejador de la lliga, explica com l’equip encara l’enfrontament. “Vivim de la il·lusió de ser un poble que mai s’hauria imaginat estar a Tercera Federació, mantenir-se i lluitar amb els grans de la categoria. Juguem a casa, el camp estarà ple i donarem guerra” afirma. 

Pel que fa al rival, el Badalona és un dels candidats a l’ascens aquesta temporada. A la temporada passada, els badalonins van acabar quarts classificats, amb 55 punts, i es van quedar a les portes de l’ascens a Segona Federació, després de perdre la final del play-off davant l’Hospitalet. A més, l’equip dirigit per Gerard Albadalejo també va aconseguir els tres punts a la primera jornada, després de guanyar per dos gols a zero amb el Cerdanyola, un rival acabat de baixar de Segona Federació. 

A part de l’emocionant batalla que es viurà al Municipal de Tona aquest cap de setmana, també hi haurà el duel dels golejadors. Marc Roquet (3 gols) competirà amb l’exjugador de Primera Divisió, Álvaro Vázquez (2 gols), però com comenta el davanter tonenc, els tres punts i la bona imatge del Tona són els dos aspectes claus perquè l’equip obtingui la recompensa que busca.

Cartell Tona – Badalona. Font: Adrià Pla