Última prova a casa

Gerard Bayés Gavilà, 22/08/2024

Després de la primera victòria del Tona per zero gols a quatre davant la Damm, l’equip ja pensa amb el duel d’aquest cap de setmana contra el Terrassa Futbol Club, de Segona Federació. Els terrassencs visitaran el Municipal de Tona i el partit es disputarà dissabte a dos quarts de set de la tarda. 

El Terrassa es va crear l’any 1906 i és un dels clubs històrics del futbol català. Els terrassencs han guanyat quatre vegades la Copa Catalunya i durant els seus cent divuit anys d’història ha militat setze temporades a Segona Divisió, vint a l’antiga Segona Divisió B i quaranta-quatre a Tercera Federació. Actualment, l’equip dirigit per Chus Trujillo competeix a Segona Federació i la temporada passada van quedar sisens de la lliga, amb 50 punts, fet que es van quedar a les portes del play-off d’ascens a Primera Federació. 

L’enfrontament d’aquest cap de setmana serà el sisè partit del Terrassa aquesta pretemporada. L’equip visitarà Tona després d’una contundent derrota per 0-4 davant l’Andorra (1RFEF) i la importància del partit pels visitants és alta, ja que el diumenge 1 de setembre, els terrassencs tenen la primera jornada de la Segona Federació, davant el filial de l’Elx. 

Pel que fa als tonencs, el partit d’aquest cap de setmana serà el cinquè de la pretemporada. L’equip arriba després d’aconseguir la seva primera victòria davant el juvenil de la Damm i aquest cap de setmana tornarà a rebre un rival d’una categoria superior. Recordem que l’equip ja va disputar el partit de Festa Major, contra l’Espanyol B (2RFEF), i l’enfrontament va acabar amb empat a dos. A més, el Tona continua amb la mateixa il·lusió que el principi i ja té el focus posat en la primera jornada de lliga davant la Montañesa, que cada vegada està més a prop. Aquests últims enfrontaments de la pretemporada són claus per arribar amb bones sensacions a l’estrena a la lliga i cal aprofitar els noranta minuts de partit per preparar, demostrar i corregir tot allò per arribar de la millor manera el dia 8 de setembre.

Cartell Tona-Terrassa. Font: Àlex Rodríguez