Debut tonenc a la Copa Federació

Gerard Bayés Gavilà, 09/08/2024

La pretemporada no s’atura i el Tona continua en plena preparació per l’arrencada de la lliga. Aquest cap de setmana també ve ple de futbol, i el Tona disputarà el primer enfrontament oficial de la temporada. El partit serà a l’Estadi Municipal de Badalona i no serà un partit qualsevol, sinó que seran els quarts de final de la Copa Federació i es jugarà dissabte a les 19:30 h a Badalona. És la primera vegada que el Tona disputa aquesta competició i el guanyador d’aquesta eliminatòria s’enfrontarà el pròxim cap de setmana contra el Sabadell. La final autonòmica de la Copa Federació està prevista pel dia 24 d’agost. 

Recordem que el Badalona també és equip de Tercera Federació i l’any passat va acabar quart classificat, amb 55 punts, i es va quedar a les portes de l’ascens a Segona Federació, després de perdre la final del play-off davant l’Hospitalet. Tot i això, els badalonins s’han reforçat amb cares conegudes i és un dels candidats a quedar a la part alta de la taula a la Tercera Federació. 

Amb aquest enfrontament d’alta qualitat, el Tona tornarà a tenir l’oportunitat de demostrar les seves capacitats. Noves incorporacions i renovacions continuaran disposant dels seus minuts per convertir-se en una peça clau a l’equip o per continuar captant l’atenció de tota l’afició i l’staff tècnic. Ja ho va demostrar fins a l’últim instant la temporada passada a la lliga i no tenim cap dubte que aquest equip tornarà a exhibir el seu màxim en l’estrena a la Copa Federació.

Àlex Rodríguez