Tona i Espanyol B empaten en el partit de Festa Major

Gerard Bayés Gavilà, 05/08/2024

La Unió Esportiva Tona empata dos a dos amb l’Espanyol B, en el seu segon partit de la pretemporada i en plena celebració de la Festa Major. Dos gols d’Eric Vilanova van permetre l’empat als tonencs, que van demostrar una bona imatge durant la segona part, davant d’un equip que competeix a una categoria superior. 

Al llarg de la primera part, cap dels dos equips van ser dominadors, i tant pericos com tonencs, només van disposar d’una aproximació clara. Per part de l’Espanyol, va arribar amb un remat de cap que va aturar Aroca, mentre que el Tona ho va fer amb un xut de Marc Roquet, que va marxar per dalt el travesser. 

En canvi, a la segona part, el partit es va animar i la pluja de gols es va viure al municipal. Aparicio i Roquet ja van avisar amb dues ocasions molt clares del Tona a l’inici del segon tram, però va ser el filial perico qui va obrir la llauna, després d’aprofitar una pèrdua del Tona en zona d’iniciació (67’). El Tona va seguir apretant i només cinc minuts després va arribar la primera resposta del partit. Eric Vilanova va rematar un córner executat per Pau Morer i va posar l’empat a un al marcador (72’). 

Àlex Rodríguez

Tot i això, l’alegria tampoc va durar gaire estona. Cinc minuts més tard, l’Espanyol va aprofitar un mal rebuig de la defensa tonenca, al centre del camp, i va crear un contraatac de pissarra per tornar-se a avançar al marcador (77’). A partir d’aquí es repetia la mateixa història. I és que tan sols dos minuts més tard, l’afició rodejada d’un déjà-vu, veia com Eric Vilanova tornava a empatar al partit, després d’aprofitar una centrada magnífica de Pau Morer (79’). Amb el doblet del migcampista tonenc i l’entrada al terreny de joc dels jugadors del filial del Tona (Bassas i Bayés), l’àrbitre va xiular el final del partit i l’enfrontament va acabar amb empat a dos.