Més moviments a Tona per encarar la pròxima temporada

Gerard Bayés Gavilà, 30/06/2024

Les renovacions, les baixes i els fitxatges no s’aturen a Tona i l’equip ja comença a agafar forma per la pròxima temporada, que tindrà una pretemporada peculiar i històrica, ja que l’equip participarà en el Torneig d’Històrics per primera vegada. 

A banda d’això, aquestes dues últimes setmanes de juny, els moviments no s’han aturat i hi ha hagut diverses renovacions especials, baixes i l’anunci de tres noves incorporacions. El capità Nil Salarich és una de les renovacions més simbòliques i especials de la temporada per la seva importància a la plantilla. La seva presència s’ha convertit amb una obligació a Tona i l’afició podrà gaudir un any més de la seva qualitat i estima pel club. Ferran Generó i Dani Ribelles són els dos altres jugadors que també continuaran amb el Tona, després de la seva importància al camp a la passada campanya. 

Pel que té a veure amb les baixes, hem conegut que Pius Quer, el tonenc Arnau Prat i Aimar Moratalla no continuaran a Tona. Els tres jugadors han defensat el color groc-i-vermell durant una temporada i marxen en cerca de noves oportunitats. 

Finalment, tres cares noves arriben al Municipal de cara a la pròxima temporada. El primer d’ells és Adrià Pladevall, defensa osonenc, amb passat al Lleida i amb l’Águilas Futbol Club, de Segona Federació. El segon és Arnau Camaño, que arriba procedent del Mercantil de Divisió d’Honor. El davanter amb trajectòria a les categories inferiors del Tona torna a casa per aportar gols i molt de treball. Per últim, la tercera incorporació és el retorn de Marc Roquet. El màxim golejador de l’equip a la temporada 22/23 torna a Tona, després d’aconseguir l’ascens amb l’Olot, per defensar el poble per segona vegada a la seva carrera i assegurar gols a la plantilla.