El Tona no s’atura i posa el punt de mira a la pròxima temporada

Gerard Bayés Gavilà, 19/06/2024

Després de completar la seva segona temporada a la Tercera Federació, el Tona ja pensa amb l’any vinent i comença a planificar la plantilla del pròxim curs amb les primeres renovacions i el primer fitxatge.

El primer anunci van ser unes renovacions molt esperades. Ricard Farrés, Marcel Martí i Eduard Fortet continuaran al capdavant de l’equip i tenen clar que encara queda molt per fer a Tona. La millora entre les dues temporades en aquesta categoria ha estat satisfactòria, i, com comenta Ricard Farrés, “cada projecte nou que encetem és per millorar l’anterior, ja que l’ambició que tenim és alta”. 

A partir d’aquí, els jugadors han passat a ser els protagonistes. Les baixes d’Adrià Casanova i Raul Campayo ja són una realitat i el tercer màxim golejador de l’equip no continuarà defensant els colors tonencs. Tot i això, sí que ho faran altres peces claus de l’equip. Èric Vilanova va ser el primer jugador renovat i darrere seu si han afegit David Aroca, Guillem Escarrabill i Pau Morer. A més, el Tona ja ha anunciat el primer fitxatge de la temporada. Es tracta de Dani Peña, un extrem potent i desequilibrant que arriba procedent del Club Deportivo Mercadal (Tercera Federació), però que també té un passat al Club de Futbol Badalona. 

De cara a les pròximes setmanes, el club anirà anunciant renovacions, acomiadaments i nous canvis a la plantilla, sempre amb la intenció de tenir la plantilla més competitiva possible i millorar els resultats que l’equip ha aconseguit aquesta passada campanya.